Kako z zunanjimi svetili povečamo varnost doma

Kako z zunanjimi svetili povečamo varnost doma

Vaš dom mora biti kraj kjer se počutite najbolj varno. Za varnost ni dovolj samo namestitev alarmnega sistema, saj je lahko že namestitev zunanje razsvetljave, varnostni faktor ki znatno poveča varnost. V kolikor je vaš vrt, dovoz, ali vrtna pot osvetljena, so nepridipravi tudi lažje opaženi in zato je vaš dom za nepridiprave manj zanimiv.

varen dom

Izboljšanje osvetlitve je enostavno že z montažo solarnih svetil, za katere ne potrebujete nikakršne napeljave. Svetilnost zagotavlja vgrajena baterija, katera se podnevi polni, ponoči pa napaja vir svetlobe. Solarna svetila se prav tako ne izklopijo ob morebitnem izklopu dovoda električne energije v hišo.

Zunanje stene, okna, dovoz, dvorišče lahko osvetlimo z montažo solarnih svetilk. Garažo osvetlimo s solarnimi reflektorji, ki so na voljo v različnih močeh. 

osvetlitev varnost

V kolikor se ne odločite za solarna svetila, lahko osvetlitev izvedete z bolj centralnim sistemom z napeljavo, katere dodatno krmilite preko pametnih sistemov ali preko senzorjev.

pametna hisa casovni vklop smart phone

Na zarniceinsvetila.si ponujamo senzorje gibanja in senzorje zatemnitve primerne za izvedbo.

Časovne vklope pa je najlažje krmiliti preko wifi sistemov za pametno hišo, kjer v aplikaciji nastavimo planirane vklope in izklope.

Nazaj na Nasvete

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.