Nova svetila GANTLights

Nova svetila GANTLights

GANTLights

so brezčasna svetila z arhitekturnim značajem. Izdelana so iz materialov, kot so beton, les in plemenite kovine. Ta svetila spremenijo sobe v edinstvene notranje prostore.

Stefan Gant, arhitekt in produktni oblikovalec po rodu z Bavarske je leta 2012 v Berlinu ustvaril blagovno znamko GANTLights. Z združevanjem hladne strogosti betona in marmorja s plemenitimi kovinami ročno izdeluje predmete minimalističnih oblik in kontrastnih oblikovalskih elementov.

 

 

Stefan Gant in njegova ekipa ustvarjajo v berlinski soseski Rixdorf v nekdanji slaščičarni, ki jo je obsežno prenovil v razstavni prostor, studio in delavnico.

 

 

Izdelke GANTlights najdemo po vsem svetu, vendar so v celoti proizvedeni v Nemčiji – od najmanjše komponente do embalaže. Začeli so tako, da so sami izdelovali svetilke. Ko pa je povpraševanje po njih začelo naraščati, je podjetje hitro preraslo v gosto mrežo lokalnih obrtnikov in delavnic. Od keramičarja do mizarja, vsi vpleteni prispevajo veliko strokovnosti in skrbi za vsak izdelek GANTlights. To ohranja kratke transportne poti, pomaga varovati okolje in neposredno podpira lokalna podjetja v Berlinu.

 

Trenutno ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani. Še več novosti znamke GANTLights pa bo na voljo v prihahjajočih tednih.
Nazaj na Nasvete

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.