Predstavljamo nova svetila LOFTLIGHT

Predstavljamo nova svetila LOFTLIGHT

LOFTLIGHT - Poljsko podjetje se osredotoča na proizvodnjo visokokakovostne razsvetljave, ki sledi trenutnim trendom oblikovanja. Njihova prepoznavna rdeča nit sta struktura betona in kovine, ki dajeta svetilom poseben pečat. Svetila odražajo kombinacijo modernega dizajna z retro industrijskim stilom.

Svetila izdelujejo na Poljskem, kjer imajo tudi lastno oblikovalsko in proizvodno ekipo.

Ob naročilu svetilke lahko poljubno izberete barvo senčnika, vrsto in barvo stropnega pritrdišča in barvo dodatnih elementov kot so pletene vrvi-kabli in kovinski elementi.

Barve betonskih svetil:

Barve kovinskih svetil (mat):

Barve kovinskih svetil (sijaj):

Barve pletenih vrvi-kablov pa si lahko ogledate na tej povezavi.

Senčniki svetilk po 30-dnevnem sušenju razkrijejo svojo končno nepredvidljivo barvo. Vsaka svetilka je edinstvena v svoji vrsti – njena površinska tekstura, ton in barva pa so prava umetnina.

Podjetje LOFTLIGHT se lahko pohvali tudi z eno od najpomembnejših nagrad v svetu oblikovanja, saj je letos prejelo nagrado Red Dot Award 2022 za stensko zunanjo svetilko ConTeak.

 

 

Vsa svetila si lahko ogledate na naši spletni strani zarniceinsvetila.si. Za dodatne informacije in želje barvnih kombinacij pa smo vam na voljo preko emaila info@zarniceinsvetila.si ali na telefonski številki +386 64 260 585.

Nazaj na Nasvete

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.