Villa See Vrbnik - Krk, Hrvaška

Villa See Vrbnik - Krk, Hrvaška

Villa See Vrbnik je nova, moderna vila, ki bo kmalu na voljo svojim gostom. Gre za vilo, katere ime poudarja izjemno lep razgled, ki ga ima na mesto Vrbnik. Dvignjena lega nudi pogled na morje in samo mesto, navdušila pa bo tudi z vrhunsko namestitvijo in prostornimi sobami.

Vila ima 350 m2, 4 spalnice in 4 kopalnice. V predprostoru je pralnica in velika garaža, v nadstropju dnevna soba, spalnica s kopalnico in savna. Dnevna soba vodi na pokrito teraso z infinity bazenom s pogledom na morje. Na terasi je velika sedežna garnitura in žar za druženje v toplih poletnih večerih. V drugem nadstropju so 3 spalnice in 3 kopalnice.
Center mesta, trgovine, restavracije in plaža so od vile oddaljeni približno 700 metrov.

Vilo See Vrbnik smo ob upoštevanju želja lastnika opremili z razsvetljavo tako notranjih prostorov, kot tudi zunanjih površin objekta in okolice. V dnevnem prostoru, kopalnicah, kuhinji in hodnikih smo za osvetlitev uporabili LED trakove, ki omogočajo tako ambientalno svetlobo (strop v dnevnem prostoru, ogledalo v hodniku, ogledala v kopalnicah), kot tudi primarni vir svetlobe (kuhinja).
 
V spalnicah smo ob posteljah namestili črna viseča svetila, ki se spuščajo iz stropa v prostor in osvetljujejo nočne omarice.
 
V vseh prostorih vile, kjer je bila potrebna še dodatna osvetlitev, smo uporabili stropna podometna (vgradna) in nadometna svetila.
 
Fasado osvetljujejo zunanja stenska svetila v obliki kocke. V okolici vile smo za osvetlitev dovoza in poti namestili talna svetila, ki so poravnana s površino tal.
Rezervacija vile je možna na tej povezavi.
Fotografije: Srđan Hulak
Nazaj na Nasvete

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.