Zaupa nam tudi restavracija FUDO (Hrana. Ljubezen. In ti.)

Zaupa nam tudi restavracija FUDO (Hrana. Ljubezen. In ti.)

Fudo je klepet ob kavi, kozarec vina, kulinarična izkušnja in vi. Krajevne sestavine, svetovna kuhinja ter veliko odlične glasbe. Je urbano zbirališče mladih in starih, ki jih druži želja po dobri hrani, pijači in zabavi na najbolj živahni ulici v mestu. Restavracija ponuja samosvojo hrano pripravljeno iz lokalnih, ekoloških sestavin, odlična vina in še kaj. Vodi jih želja biti originalen, boljši, najboljši. Fusion brez meja in pravil, po navdihu in z idejami, s tržnice in kmetij, pisano in veselo.

 

Notranji del restavracije opremljen s svetili zarniceinsvetila.si.

 

Restavracija Fudo se nahaja na Glavnem trgu na številki 1 v Mariboru. S svojo prijetno lokacijo, prijazno ekipo, svežimi sestavinami in inovativnim menijem privablja goste, da se sprostijo in uživajo v preprostem mestnem okolju.

 

Ekipa Fudo.

 

S trdim delom jim je uspelo očarati občinstvo in uradno kritiko. Uvrstitev med 100 najboljših, ki se znajdejo v tednu restavracij je poseben privilegij in obveza, predstaviti najboljše kar znajo. Meni je sestavljen, kuharji pa so že v nizkem startu. Teden restavracij se bo odvijal 14. - 23. oktobra 2022. Več o restavraciji in meniju pa si lahko preberete na tej povezavi.

 

Fudo krožnik.

 

Restavracija se je odločila svojo notranjost dopolniti z visečimi svetili znamke V-tac, katere v prostor prinašajo toplino in slog.

Svetilka je opremljena s črno kovinsko mrežo in je enostavna za namestitev. Popolna izbira za dopolnitev estetike srečanja starega sveta z novim. Izbrano svetilo si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Nazaj na Nasvete

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.